Post by lacounlauthino on Mar 8, 2022 23:36:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Harmony Isle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Harmony Isle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodeerib rohkem kulda ▞▞▞
▞▞▞ Harmony Isle 2022 version ▞▞▞
Saate saare, et ehitada linna, tasakaalustada hooneid ja täita ülesandeid.
Harmony Isle Опуштене lof
Suurepärane ♥
mulle tõesti meeldib see
Igav
Harmony isle on suurepärane väike mäng. Mängin seda juba mobiilis, nii et tahvelarvuti suurem ekraan on suurepärane. Minu ainus etteheide on see, et mõned mänguostud on ebamõistlikult kallid. Ja kalliskive on väga raske teenida. Nii et peate need ostma päris rahaga. OK, see on tasuta mäng, kuid see on valus. Muidu hea mäng.
Värskenda palun...
Isegi ei lae
Ma tõesti armastan seda mängu, kuid loodan, et saate lisada veel ilusat hoonet, maja ja kõike muud, et see linn ilusamaks muuta... ;-p
Harmony Isle Casual qdmq
Suurepärane mäng
Ei mängi lihtsalt läheb mustaks
Hea mäng igal pool.
See tekitab nii sõltuvust, et ma mängin seda iga päev, mulle meeldib see
Suurepärane mäng! Võin seda mängides veeta terve päeva, kuid parem oleks, kui oleks ehitusrežiim, sest kui ma tahan asju natuke muuta, võtab see liiga kaua aega
Kui ma selle avan, jookseb see kokku >_<
See mäng on ok, kuid kui see ei laadi, peate selle 2 desinstallima ja uuesti installimisel alustage uuesti. desinstallin selle 4 viimast korda. Hüvasti u f,,ks.Ma tegin tasuta kalliskive, kuid ei saanud ühtegi, kuigi mulle meeldis neist 8, kus on minu kalliskivid, mulle ei meeldi tasuta töötada, kui teenite raha, et ma tahan oma kalliskive
Hea
Teenisin tasuta kalliskive igal ajal, kui tahtsin.. lükake tasuta kalliskivi ja tühistage see.. saame seda teha ikka ja jälle.
See mäng on väga hea, aga ma soovin, et sellel oleks nende jaoks rongid ja rajad. *Ma tahan järgmist*, MAAJAAM. VÄHEMALT 3 TÜÜPI ronge . RONGIDEPOOT. RAUDTEERÖÖBED. TUNNEL. MAA-ALUNE JAAM JA SILLAD, MIS ON SAADAVAL RONGILE ÜTLEMISEKS VÕI ÜLEMISTEEL
Kui ma postkontori ehitan, jookseb mäng kokku, parandage see
Armas mäng
Kena mäng
Väga lõbus ja lõpuks rakendus, mis pole täielik ahnus. Aitäh!
Siiani meeldib
Suurepärane mäng, palun lisage veel originaalset 3D-graafikat.
Super lõbus ajamurdja ja hea graafika
Harmony Isle Santai nxx
Armas
Ba
Ma armastan seda mängu. Naljakas on see, et ma saan mängida oma ZTE Blade'iga, mitte SAMSUNG Tab A tahvelarvutis. Oleks tore, kui saaksin.
Harmony Isle Priložnostne wgw
Vau see mäng on suurepärane ja mulle meeldis see
Liiga palju videoid, ma ei saa õpetust lõpetada
Avastasin, et see mäng oli väga hiline ja ei reageeri. Selle tõttu kulus iga ülesande täitmine.
Ehita ehita ehita!
Shopkins Run! Arcade jxv
Lõpetasin selle mõnda aega tagasi...... oodanud värskendust pikka aega
Mängisin 2 minutit ja vihkasin seda ainult reklaamide pärast
Hoiatus, et ärge seda alla laadige, kustutate teid oma andmetest. Seal on järjest umbes 10 reklaami üksteise järel. Niipea, kui mängu hakkate, lükkab teid rohkem reklaame mängust eemale. GOOGLEPLAY PEAB SELLISED MÄNGUD EEMALDAMA.
Ma olen teel ma arvan, et t&
Mulle meeldib, kui inimesed Harmon Isle'il mulle vastu lehvitavad ja mediteerivad ning on seal omas maailmas.
Mulle tegelikult see mäng väga meeldib, aga seda on võimatu mängida, kui sa ei saa oma maju, kaunistusi ega midagi muud külili või muul viisil pöörata! Sa ei saa midagi pöörata. Kui see poleks, jätaksin selle alles, kuid eemaldaksin selle funktsiooni lisamiseni.
Ma armastan seda mängu, pole mingeid kaebusi, välja arvatud see, et pidin sel aastal kaks korda telefoni vahetama ja mõlemal korral pidin algusest alustama. Miks me ei saa oma mängu salvestada, seda parandada ja anda 5 tärni, ma tean, et ostan varsti uue telefoni ja pole kindel, et tahan kolmandat korda uuesti alustada.
See on nii hämmastav allalaadimine kohe!!! Ja tee oma saar ♥♥♥
Kui saame inimesi, saame neid kohandada ja teha tüdrukuks või poisiks ning luua õnneliku ja lõbusa sõpruse! Ja kui ma lisan teise kohta teise ruumi ja jätan selle töö vahele, siis see jäi rippuma ja saame luua oma maja. tahan ja olgu võrgus, oh! Ja palun sisenege ja kaunistage meie maju! Seda mängu armastaksid miljonid või kogu maailm, kui te seda värskendaksite, nagu kõik, mida ma ütlesin, tõestan, et ma luban, palun!
Värskendus oli jube...mäng on muutunud väga AEGLASEKS ja KÕHEB PALJU...Tehke midagi....see on suurepärane mäng
Vihkas seda.
Mängin seda kogu aeg, kui uuesti installisin 4 korda, see ei laadi veel, palun parandage
Imetud,! ITU parandab seda viga pidevalt, installin uuesti ja mängin uuesti, kui parandate, kui mitte
Geniaalne mäng, ei leidnud teist sobivat. Kas tuleb halloweeni värskendus, palun?Mäng ise on lihtsalt ok, kuid mulle meeldib asjade harmoonia pool
Milline ajaraisk. Mänginud kuni Lv 16 siis ei saa midagi enda paremaks muutmiseks teha. Mul on kahju, et ma isegi mängu alustasin. Tõesti hea disain, kuid sattus ummikusse. Vaadake, kuidas oma kliendid rahul olla. Aitäh.
ÄRGE LAADIGE ALLA NED VÕTAVAD RAHA ÄRA SA EI AITA TEID JA EI SAA MÄNGU PARANDADA, KUI SEE LÄHEB VALEMA
Lõbus mäng