Post by lacounlauthino on Mar 8, 2022 23:42:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Is It Love? Matt - bad boy ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Is It Love? Matt - bad boy IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód korlátlan pont ▞▞▞
▞▞▞ Is It Love? Matt - bad boy 2022 version ▞▞▞
Legyen jobb, ha több energiát kap, és nem kell másnapig várnia, hogy helyreálljon
Nagyon klassz, kivéve, hogy ismét várni kell, hogy több energiát érjen el a következő szintre... meg kell találnia a módját, hogyan értékesítheti a gyémántot, hogy több csillagot szerezzen.
Nos, ez rendben van, de az első dolog, amit igazán szeretnék, túlságosan testreszabni a karakteremet
Az energia olyan gyorsan fogy. 😪
Még ha az energia mennyisége kisebb is, az egyszerűen rendben van. Fenntartja a feszültséget, amit szeretek. Bár tisztességtelen mondatonként 10 energiát felszámítani, de mindent összevetve, megtehetem, hogy bele lehet esni egy rajzfilmbe? Ha igen, akkor szerelmes vagyok Mattbe... 😘😍😍😍
Minden nap több energiát kell adni, vagy több módot kell energiát keresni.
Imádom, az egyetlen dolog, amit nem szeretek ebben az alkalmazásban, hogy pontokra van szüksége a továbbolvasáshoz. Szeretnék szabadon olvasni anélkül, hogy fizetnem kellene, vagy várnom kellene egy egész napot, amíg újra tudok olvasni. És ha már több pontot szerzel, akkor csak egy kis ideig olvashatsz/játszhatsz. Ezen kívül ez egy nagyon szép játék.
A sztori remek, a grafika tökéletes, de az energia nagyon kevés, 300 makk, kell pár hónap, hogy befejezd ezt a sztorit, arról nem is beszélve, hogy nagyon nehéz megszerezni a titkos jelenetet
Sokáig kell várnod, amikor kifogysz az energiáidból.
Sok a helyesírási/nyelvtani probléma, de a főszereplő ésszerűnek és rokoníthatónak tűnik
mi az fk játék.csak kevés energia.nem várom.unak meg kéne javítania
A napi energiának többnek kell lennie. Sok időt vesz igénybe a befejezés
Is It Love? Matt - bad boy Симулационни jan
Imádom ezeket a játékokat. Már Adem rabja vagyok, és alig várom a történet hátralévő részét. Most Matt-en dolgozom, hogy megnézzem, mi a története. Alig várom, hogy lássam.
Figyelem! Ebben a történetben van néhány kiváltó jelenet a nemi erőszakkal és a molesztálással. Vigyázzon, ha érzékeny ezekre a témákra. Ez egy jó történet, de szeretném, ha több pontot kapna naponta.
Nagyszerű játék, utálom, hogy 24 órán keresztül csak 300 energiát kapsz. Ha ez nem lett volna, 5 csillagot adtam volna rá
Rendben, akkor itt van a dolog. Azzal kezdeném, hogy ti csodálatosak vagytok, bla-bla, hogy a történetek függőséget okoznak, de nem teszem. Úgy értem, 300 energia egy vicc ember. Van fogalmad róla, mennyire fel vagyok háborodva, amikor felbukkan az a hülye jel, hogy már nincs energiám? Ez frusztráló. Adjon nekünk több energiát, vagy tartsa tovább a 300 energiát. Eléggé aktív játékstúdió vagy, szóval miért nem kezdesz vele, mert nyilvánvalóan ez az egyik legnagyobb negatív visszajelzés, amelyet szinte minden megjegyzésben kapsz. -.-
Nos, sok az áldozat, például a táj sokáig nem változik, és az energia túl gyorsan elfogy, várni kell a következő napig.
nagyon jó játék, amit valaha láttam
Imádom ezt a játékot, de kérem, tegyen valamit ezzel a fizetési móddal
Túlságosan sokat beszélünk!!!!!!!!!!
Ez szörnyű, mert az energiám 300 energiát kaptam, és lehet 5 vagy 6 vagy 7 chat, és akkor kész, kérlek fejleszd az energiáidat, szeretem ezt a játékot ENERGIA SZÜKSÉGES
Remek játék, csak nem szeretek olyan sokáig várni. Jó lenne, ha csinálnátok egy történetet Darylnek. Köszönöm
Nem igazán szeretem, ahogyan pozíciókat kell használni az olvasáshoz, ha nincs energiád
Nos, szerintem ez egy jó játék... az egyetlen fő problémám az, hogy az energia olyan gyorsan kimerül... tényleg nem jutsz túl messzire anélkül, hogy 5 percenként megszakítanák, mondván, nincs elég energiád a folytatáshoz. Rájöttem, hogy figyelmen kívül hagyhatom ezt az ablakot, és folytathatom egy kicsit tovább... de akkor is... nem tudom, ha ez egy hiba, de talán meg kellene javítani a problémát. Őszintén szólva nevetséges, milyen gyorsan fogy az energia. De ezt leszámítva imádtam. Bárcsak lenne egy útvonal Darylnek. ^^
Ne törődj ezzel, hacsak nem hajlandó vagy csak napi 3 percet játszani, vagy pénzt költeni. „Energiára” van szüksége ahhoz, hogy átvészelje a történetet. Naponta akár 450-et is kapsz ingyen. Ez kevesebb, mint 5 percnyi játéknak felel meg, és ebben benne van a videó & játék, amit végig kell menned, hogy energiához juss
Jó
Rendben
Imádom, de a probléma az energia... Az energia olyan gyorsan elfogy, mert minden chat 10⚡ba kerül, és csak egy minijáték-bejegyzésed van naponta. Neked is csak egy ingyen energia bájitalod van az elején, szóval az igazi tróger ;( Élvezetesebb lesz, ha az olvasók tovább olvassák a történetet... Az én tényleges szavazatom: 4,5 ⭐ de ilyen nincs...Ha az energia tovább tart és a költségek alacsonyabbak, akkor garantálom, hogy ennek a játéknak több jó nézete lesz.
Gyönyörű képek és szórakoztató történet. Szeretem!!!
Nagyon cool
Is It Love? Matt - bad boy Simulatsioonmängud wirn
ez a játék nem hasznos a gyerek számára, kérlek szerkessze ezt a játékot most😈😈😈😈😈😈😈
Ez szórakoztató, amíg el nem fogy az energiája
Ez a játék annyi problémát okoz, hogy letöltöttem a játékot, és amikor meg akartam nyitni, nem nyílt ki, ültem itt és vártam 3 órát, hogy megnyíljon, de még mindig nem volt hajlandó megnyitni. Kezd elegem lenni abból, hogy a srácok játékai nem működnek megfelelően, ahogy mondják. Sajnálom, hogy egy csillagot adtam, de nem tudtam rászánni magam, hogy öt csillagot adjak oda.
Az Is it love sorozat a legjobb játék, amivel valaha játszottam, úgy érzem, hogy mélyen kötődnek az egyes történetek eseményeihez
ez a játék szórakoztató még akkor is, ha gyorsan kifogy a dolgokból, még mindig jó játék
Szeretek kakit enni
Jó és közepesen lassú
mindig kiszívom az energiámat...😭😭😭😭
ez elképesztő
Szórakoztató, de frusztrálóvá válik, mivel a napi energia olyan kevés, hogy nehéz haladni, és elveszíti a kapcsolatot a történettel.
Demolition Derby 2 Rennsport fbs