Post by lacounlauthino on Mar 9, 2022 0:00:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Scary Stranger 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Scary Stranger 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu daha çox qızıl ▞▞▞
▞▞▞ Scary Stranger 3D 2022 version ▞▞▞
bu thinknoodles oynadığı ilə müqayisədə HEÇ BİR ŞEYDİR
Bu oyunu bəyənirəm 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯 amma çox reklam var 🁪😂😂🎯 sevirəm 💕💜💜 bu oyunu 😍😍😍😍😍😍😍😍😍 apppp
Bu gözəldir amma köhnə versiya animasiya yaxşı idi , yeni versiya animasiya yaxşı deyil və bu problemdən bu oyunu bəyənmirəm😠
Scary Stranger 3D pour Android - Téléchargez l'APK
Bu oyunu bəyənirəm və son səviyyədə oynayanda kukla sifariş edirəm itirirəm və yenidən cəhd edirəm və 🦈🦈 sifariş edirəm və T yuxusunu əldən verirəm
Uşaqların əyləncəli oyunu amma reklam onlara uyğun deyil.
Super amma çox bölüm olsaydı super olardi
Name: Scary Stranger 3D Version: 5.8.0 Root: No Mod features: Free purchases for real money. Install Steps: 1. Remove playstore version 2.
Ancaq başlanğıcda bir problem var ki, biz enerji içkisi və ya ulduz almırıq, ona görə də bəzi fəsillərdə ulduzlar və enerji içkiləri yoxdur.
Gözəl amma çox oyunçu əlavə et sərin olar bro zəhmət olmasa inan mənə çox gözəl multiplayer əlavə et və daha çox səviyyə əlavə et 100 səviyyə qardaş çox gözəl oyun və bir neçə multiplayer və daha çox səviyyə və gözəl oyunlar Mən onun 3 ulduzunu verirəm multiplayer vasitələri əlavə et və daha çox səviyyə deməkdir iam 5 ulduz qoyun tamam plz yeniləmə
Əvvəlki kimi deyil. Bundan əvvəl köhnəsini bəyəndim. Oyun çox ləngiyir və bu, hərəkət etməyi çətinləşdirir, hara getmək lazım olduğuna dair heç bir əlamət olmadıqda qeyd olunan obyektləri tapmaq da həqiqətən çətindir. Evdə uzaq bir ərazidə olanda həmişə yad adam mənimlə otaqda (və ya ərazidə) olmayanda yaxalanıram.
Mən bunu sevirəm, amma səbəb bu oyunu ilk dəfə oynayanda o qədər enerji içkisi var ki, ikinci hissədə enerji içkiləri bitəndə...... bunu düzəldə bilərsinizmi?
Scary Stranger 3D Симуляторы yael
Beləliklə, bəzi səviyyələrdə çətin, lakin əyləncəlidir. Amma oynasanız, deyəcəm ki, əyləncəlidir. Ancaq yeniləmələrin olmamasından şikayətlənirəm. Amma bu 100 faiz ripoffdur, lakin bir çox oyun bir-birini kopyalayır. Bir çox oyun sənətkarlıq və evin öhdəsindən gəldi, lakin salam qonşu populyardır, buna görə də tapmacalar üçün əyləncəlidir
Scary Stranger 3D Παιχνίδια προσομοίωσης iyg
Qorxunc bir qəriblə zarafat edən adamı sevirəm.
Scary Stranger 3D Simuliaciniai vnd
Çünki bu oyun o ulduza layiq deyil, bu gülməli! Mən bu oyunu gözlədim əmin olun ki, oyun endirilir, amma açdığımda yalnız qara ekran görünür, bu, çox uzun müddət gözləməyə layiqik 😠😠😠😠
Cooking World Crazy Diner Mama Аркадни koy
Hədəfləndiyi 2 saat üçün yaxşı bir oyundur
Cəmi 12 legel var, xahiş edirəm əlavə edə bilərsiniz ki, oynamağa davam edim
Yaxşı oyun idi, lakin 12 və ya 13-cü səviyyədə bir problem tapdım ki, qərib partiyaya başlamadı və gözlədiyim kimi təxminən 1 saat davam etdi və onun qrafikası da israf oldu. oyun
Möhtəşəm bir oyundur, amma mən 2 ulduz verirəm, çünki bu şirkət qorxulu müəllimlə eynidir və bu oyun, lakin qorxulu müəllim yaxşı oyun deyil, çox əsəbilik verir və mən bunu unudacağam və qorxulu qərib quraşdıracağam, çünki bu gün yeni bir şey sınayıram.
Scary Stranger 3D - Get This Simulation Game Today
Ela oyundu maraqlidir amma otaqlar coxdu tapa bilmirem esyalari
Əyləncəlidir, lakin nəzarətçini daha yumşaq etməyə çalışın
O qədər asan səviyyələri var ki, mənim 3 yaşlı qardaşım oynaya bilər.
Çoxxxxxx maraqlıdır amma bölümləri çox olsa yaxşı olar
Möhtəşəm Səslənir Oyun İdarəsi yaxşı iş deyil Niyə nəzarət yaxşı işləyir Məndə 4GB Ram var📲iN Android telefon Android 10 Q Base
Bu oyuna nifrət edirəm, çünki onu yükləmək 1 saat kimi çox vaxt aparır və endiriləndə açılmır 😖😡🤬
Bu oyun çox sadədir, zəhmət olmasa bu oyuna çətin səviyyələr əlavə edin
Bu oyun çox asandır və bu oyunun cəmi 12 səviyyəsi var
Bu oyun əyləncəlidir amma problem ondadır ki, sağ tərəfdə nə olacağını oxuyanda 100% yazır, amma oyun düyməsini göstərmir zəhmət olmasa düzəldin qane etmirəm 😔
Scary Stranger 3D is a fun game, very suitable for you to entertain in your spare time. It is suitable for players aged 7 and over, but I think you should
Bu oyunu o qədər BƏYƏNİN ki, 5 ulduz verin və siz bir şeyi götürə bilərsiniz və mən musiqini çox xoşlayıram, onun super sərin və gülməli☁😊
Scary Stranger 3D Penyelakuan ynxf
Scary Stranger 3D | New Update New Levels | GamePlay Walkthrough Part 15 ( iOS, Android ) Scary Stranger 3D Wlkthrough Playlist
Çox heyrətamiz oyundur. Mənim bundan xoşum gəlir. Biz həmişə sevinclə oynayırıq. Bizi əyləndirir. Çox əyləncəli ☺ oyunudur. Mən 5 ulduz vermək istərdim 🌟 ✨ .
Bomba oyundu ama 1 az qorxuludu
Ela oyundur amma oyunun ortalarinda donmasi olur 1 2 defe yeniden yukliyirem amma yene donur
Bu oyun həqiqətən əyləncəlidir və mən onu bəyənirəm, məncə deyirəm ki, siz səviyyəli etdiyiniz zaman həqiqətən gülməli olur, həmişə məni güldürən bir musiqi qoyur, amma artıq enerjim olmadıqda xoşum gəlmir, çünki mən o qədər inkişaf etmişəm ki, bir şey seçirəm və qonşu məni görür, sonra qaçmalıyam, sonra yavaşlayıram, sonra o məni alır və mən yenidən işə başlamalıyam və enerji şüşələri almaq üçün həmişə reklam görməliyəm. Mən bu oyuna 3 ulduz verirəm, deyirəm ki, həqiqətən maraqlı oyundur.
Nə güzəl oyundur bu 😃😍🤭
Mən onu oynadım və ev insanların başqa bir evlə oynadığını gördüyüm oyundakı kimi görünmür, amma mənimki oyun ikonasındakı kimi köhnə bir qəsr evidir mən müasir evlə oynamaq istəyirəm mən eqoist deyiləm sadəcə deyirəm.
Yaxşı, çox qorxulu deyil, həm də çox az qorxulu deyil, sadəcə uşaqlar üçün Rayt.
Bu oyunun olduqca pis qrafikası var, lakin keçə bilər. Başlıqda deyirlər( SCARY NIGHBOR ) Hansı ki, bu, salam qonşusu RIP off kimi səslənir, mən bunu istəyirdim, amma bunun əvəzinə Scary müəllim 3d rip offdur
Bu oyunu bəyənirəm amma cəmi 12 səviyyə var və mən yalnız 11 səviyyəyə keçə bilirəm amma 12 səviyyəni keçə bilmirəm çünki çox çətin olur 😔😔