(Android/iOS) Rainbow Web - unusual three in a row game goljufa neomejeno število kovancev
Mar 9, 2022 0:06:11 GMT -5
Post by lacounlauthino on Mar 9, 2022 0:06:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rainbow Web - unusual three in a row game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rainbow Web - unusual three in a row game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa neomejeno število kovancev ▞▞▞
▞▞▞ Rainbow Web - unusual three in a row game 2022 version ▞▞▞
Dobra igra potrebuje brezplačne urne bonuse, prosim
Plačajte, če želite igrati še kakšno slabo, povejte ljudem vnaprej
Lepa sprememba od tekem 3 iger. Izziv in zasvojenost!
Všeč mi je igra, vendar ne kupujte ničesar. Kupil sem paket draguljev za 2,99 $. Vendar se niso pojavili v mojem računu. Ko sem se obrnil na podporo, je pisalo, da lahko traja do 2 dni za odgovor. Hmmmm, trajalo je le 2 sekundi, da sem vzel denar, a 2 dni, da sem dobil nakup?
Izzivno in zabavno. Odlična igra.
Rainbow Web - unusual three in a row game Łamigłówki tay
Sprva mi je bila igra všeč. Potem se je ponavljalo. Ko sem vse dobil v Krojaški trgovini, so se uganke ponavljale in mi ni dovolilo, da bi napredoval. Res sem razočaran!!
dobro.
Popolnoma všeč
Na začetku ga zelo rad igram, a ko sem ga nameraval dokončati, moraš plačati za naslednjo stopnjo, zakaj je tako?
Všeč mi je bila igra, ki je bila zahtevna
Ali obstaja kakšna najnovejša igra v mavričnem spletu
Sama igra je zabavna, toda nenehno zatemnitev zaslona me res boli oči. Moram nehati ali pa imam dvojni vid. Iz tega razloga ni 5 zvezdic.
Tega nisem nikjer prebral. Zabavna igra, ampak povej mi vnaprej.
Moral sem odstraniti, ker se ni naložil
Pripravljen za naslednjo.
To je luštna igra, a zelo težka
Matematično razmišljanje, a jama pajkov je bila zmedena !!!
Seveda ta igra postane težja, ko pridete do konca. To je največja težava te novejše igre. Ustavi se, konec, ne pojdi naprej POTEM, ko končaš Spider's 'Hideaway Cave', ki je nisem mogel razvozlati na zadnjih dveh nemogočih spletih. KONEC ▪︎▪︎▪︎ Raje imam originalno "Pajkovo mrežo"
Navdušili ste se s to igro
Ljubim to igro. Rad bi imel več podobnih iger
Dodajte Facebook, da bi igro lahko shranili.
V tem res zelo uživam. To je zelo zahtevno. Razlog, da sem mu dal samo 4 zvezdice, je, ker bo po vsaki zgradbi prikazal samo prazen zaslon. Zato ga moram izbrisati in znova namestiti. Ni treba posebej poudarjati, da nikoli ne pridem mimo četrte stavbe, preden se popolnoma razburim in jo izbrišem ter nekaj časa ne igram. Imam to igro na prenosnem računalniku in telefonu, isti problem pri obeh. Tako da mislim, da karkoli so popravili, ni bilo dovolj. Posodobitev: končno sem prišel do konca. Veliko razočaranje.Igra se prehitro konča!
Igra je zasvoji in kupil sem vse ravni. Zadnja stopnja ima zamrznjeno žogo na 4. ogledalu, ki je ne morete premagati. Kladivo ni na voljo in namigi izginejo brez pomoči. Ni ga mogoče preskočiti. Če želite ponoviti ravni, gumb za brisanje ne deluje. Ponavljate lahko samo prizore. Nima nastavitve za več igralcev. Ko pridete do konca, je igre konec.
Ta igra je zelo zasvoji. Ko enkrat začnem, ga ne morem odložiti.
Rainbow Web 3 mi je bil všeč, dokler nisem danes prenesel posodobitve. Odstranil jo bom. To je bila igra, ki sem jo igral 95 % časa, ker mi ni bilo treba skrbeti, da imam dovolj energije, draguljev ali katere koli odpadke. Uničil si odlično igro!!!! Edina posodobitev, ki jo ta igra potrebuje, je več ravni!!!
Zabavna igra za igranje
Počasi in se ne bo nehalo zrušiti
Rainbow Web - unusual three in a row game Puzzle glxf
Čudovito 👍😁
Dober je za možgane in poveča moč koncentracije, uporablja pa se tudi za odpravljanje stresa
Resnično obožujem to igro. Želim si, da bi bilo več ravni. Igro sem zelo hitro premagal.
Dobra igra, vendar morate plačati, zato odstranitev..prosim, naj bo brezplačno in vrnil se bom
Dolgočasno brez daril
Pravijo, da je brezplačen, vendar ni brat, igraš le tri stopnje, preden ga moraš kupiti
Druge "brezplačne" igre so brezplačne po vaši presoji, razen če se ODLOČITE za nakupe v aplikaciji. Tukaj igraš nekaj časa, potem pa je DONE, razen če PLAČAŠ. BAD Sicer Rainbow Web je bila "nekoč" ena izmed, ni moja najljubša igra.
Absolutno obožujem to igro. Kralj pajkov je bil poražen in zdaj čakam na novo zgodbo.
Všeč mi je ta igra, razlog za eno zvezdico je, da sem končal igro in imam dragulje in mavrične uroke, ki sem jih kupil, in zdaj izgubim zapravljanje denarja za samo 11 stopenj
Lepo, da si zaposlen
Izziv.
Zabavno, a se zdi, da je pokvarjen? Pravkar sem počistil splet in ni zabeležil nobenih črk ali prahu. Nadgradil sem in zgodilo se je isto. Črke le plavajo po zaslonu. Brez točk. No, jaz sem do zadnje pajkove mreže in je ne morem rešiti tako, da odstranim
veliko zabave! kot tetris, vendar v obliki barvnega vzorca
Všeč mi je ta igra, želel bi, da bi bilo več podobnih. igral druge pred leti, takrat mi je bil všeč in zdaj mi je všeč. želim si več ravni ali novo igro. Preveč časa med tekmami. nadaljujte z odličnim delom
Postane preveč raztegljiv. Zahtevajo preveč prahu, na primer 1200 do 2000 na razočaranje in na igro je približno 300 max, ki jih dobite. In orodja nikakor ne morete zaslužiti, morate jih kupiti. Razočaran.
Všeč mi je, da je to igro težko obvladati, vendar je zelo zabavna
Ta igra je bila sprva zabavna..in sem jo kupil...ampak je zanič...dosegel si točko, ki je nemogoča...oprosti, ker sem jo plačal..
Fruit Block - Puzzle Legend Pro příležitostné hráče cqn
Zabavna, zahtevna, nenavadna tekma 3. Brez vsiljivih dodatkov.
Všeč mi je ta igra, ampak zakaj ni brezplačna za telefon Android ali Windows. Zakaj bi morali to plačati. Prej sem jo igral, vendar je bil na mojem računalniku brezplačen. Če se nekdo želi igrati, ga mora namestiti na svoj računalnik ali prenosnik
To igro sem igral že mesece in zdaj kar naenkrat ne morete gledati oglasov za več energije ali pa tudi če ga imate, da bi dobili več, ne morete gledati oglasov, da bi dobili več, popravite to!
slabo. Zataknjen je pri iskanju namigov. Omogoča mi igranje iger, vendar se ne morem premakniti na naslednje stopnje. zdaj mi ne dovoli, da ti odgovorim?. Brez skrbi bo samo izbrisala igro. Upam, da lahko narediš bolje za naslednjo osebo
Všeč mi je, kako so uporabljali različne mreže. užival sem. to je bila lepa zamenjava od večine drugih tekem 3 iger.