Post by lacounlauthino on Mar 9, 2022 0:09:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Scary Teacher 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Scary Teacher 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ více krystalů hack ▞▞▞
▞▞▞ Scary Teacher 3D 2022 version ▞▞▞
Hra je dobrá. Ale po aktualizaci zakoupený obsah. Hra nabízí obsah znovu a při volbě zobrazí hlašku, že obsah již vlastním. Ale zvolený obsah nefunguje. Obnovení ve hře nefunguje, asi se hra nezálohuje na google účet a aplikace Hry Play není dostupná. Jedná se o dětský účet, který je omezen. Vývojář po prvním emailjlu již nekomunikuje. Pokusím se požádat o vrácení peněz.
Až na tu grafiku je to super
Docela dobrá hra
No docela dobrá hra
Docela to ujde, ale když vás ta úča chytne tak to naštve. Protože se snažíte celou tu dobu vymyslet co máte dělat a když na to přijdete tak vás prostě najde, a můžete začít od začátku!!! 😠
Je to za peníze ale jinak dobrá hra
Miluji tuto hru! Také lidé říkají, že nesnáší, jak musíte dobře platit, znám hack a mám všechno a neutratil jsem ani cent! hledejte na youtube nebo si to prostě zjistěte XD to jsem udělal právě jsem na to přišel
Tato hra je velmi zábavná! Mám pouze 1 stížnost, přeji si, aby ostatní kapitoly byly zdarma, protože jsem dokončil všechny ostatní.
Je to skvělá hra, jen je tak otravná, že můžete hrát jen dvě z nich a zbytek si musíte zaplatit
Ty reklama pořád to skáče skoro jsem nemohl odejít ty hry
Miluji tuhle hru! Je to snadné, ale zároveň těžké, které miluji a je to úžasné, ale myslím, že byste mohli snížit věkovou hranici hry na všech 10+, protože tam není moc síly a učitel je spíš vtipný než děsivý a přejmenujte to na učitel nebo udržení je to stejné, jen se to více hodí pro hru
Je to dobré ale když dlouho chodíM a nic nedělám tak budu chodit po mojí cestě kde jsem byl
Aces of the Luftwaffe Arkaadmängud fwb
Super hra a je skvělá a zlá učitelka je rychlá když běží a moc se mi líbí ta hra proto dávám 5 hvězdiček
Nelíbilo se mi, že jste na začátku neměli žádné mince a museli jste za ně platit a sledovat videa. Mně ani videa nefungovala celou dobu.
Kdysi jsem tuto hru hrál pořád, ale právě jsem si ji stáhl znovu a hra nefunguje, jen se mi zobrazuje obrazovka načítání, ale nic se nehýbe
Napodobenina babku Grenier.
Scary Teacher 3D Simulācijas spēles eyj
Miluji tuto hru, protože mám rád žerty na děsivého učitele, ale dávám vám pouze 2 hvězdičky, protože kapitola 2 strašidelného učitele není k dispozici, chci ji rychle
Nemohu projít party pooperem, protože jsem nemohl změnit barvu své fire cracker páskou.
Nějak se mi to seklo nevím co to má znamenat jinak docela dobrá hra
Choices: Stories You Play Klíče a Diamanty volný, uvolnit
Dávám této hře 5 hvězdiček, protože je to pro mě výzva a líbí se mi ta část, kdy tě chytí Chci říct, že se doslova těšila a pak tě odložila, ale stále vpřed, je to opravdu skvělé také proto, že mění způsob, jakým vypadá obrázek vypadá opravdu pěkně, ale ve hře vypadá opravdu ošklivě.
Je to dobrá hra ale nebaví mě to že vžtiny needlei kdiž chci dát ti paní učitelce uspavaci práš.. Tak se mi to sekne nedoporučuji děkuju❤️
Scary Teacher 3D הדמיה qhz
Dávám 4 hvězdičky, protože když zazvoníte na zvonek, MS T se nerozptyluje a další úrovně jsou prostě příliš drahé, některé malé děti si chtějí hrát, ale nemohou
Scary Teacher Ann 3D
Auta pro děti, zemědělství 2.8 Télécharger APK Android ...
Dobrá hra pro malé děti, které se jí bojí já se jí nebojím a proto mě to nebaví, takže děti stahujte
Tato hra doslova dává jen některým lidem rady zdarma a já jsem nebyl jedním z nich a nikde jsem nebyl schopen najít hvězdy a zkoušel jsem způsob, jak získat rady v každé hře a díval jsem se na herní video a hrající hráč dostal rady ZDARMA😤 a poté jsem se hned vrátil ke svému žalostnému pokroku a smazal celou aplikaci😠
Toto je opravdu zábavná hra, kterou byste měli všichni vyzkoušet, je opravdu návyková a zábavná, je také svým způsobem náročná, ale pokud víte, jak tuto hru hrát, budete na ní tak závislí, hraji ji každý den a je tak návyková, že bych ji mohl hrát jako každý den v mém životě, ale moje máma mi to nedovolí, takže to můžeš hrát tak dlouho a tuhle hru prostě miluješ navždy někdy náročná, protože nemám peníze na to, abych něco dělal a cokoli kupoval. Tuto hru bych doporučil pro vy lidé, kteří jste o 7 let starší
Hodně to vadí a není to žádná legrace a nenávidím, jak musíte platit a nestojí to za to
Škoda že se mi to seká.
Tato hra není špatná, jen je tam spousta reklam a potřebujete skutečné peníze
Hrozná aplikace! Moje dcera to miluje, ale zaplatila za odemknutí úrovní a nefunguje to. Nabíjí mě, ale neodemyká úroveň. Velké zklamání.
Kvalita této hry je velmi špatná a je těžké se dostat pryč od jejích bcs všech stromů. Pokud bych něco zlepšil, byla by to kvalita.
Matka za sebou již není možné že inzerát již v roce je úplně blbí
Scary Robber Home Clash. Z & K GamesSimulátory. Všichni (E). 36 581. Nainstalovat. Přidat do seznamu přání. Obsahuje reklamy. ·. Nabídka nákupů v aplikaci.
Je to dobrá hra ale nejde mi dát ten pavouk do knih vždycky mi vile ti pomožte mu prosím
ŠEKAL JSEM ŽE TO BUDE AHOJ NEJBR ALE I TAK JE TO SUPER HRA
Je to dobrá hra ale sere mě že po první sérii to musím platit😤
Nejlepší hra na celém světě to dobrá hra držel minutos kamarádku jak jede Max týden a prostě je to dobrá hra
Dobrá hra ale skoro vás pokaždé chytí učitelka. 👹
Hm, to je v pořádku..Jen opravdu snadné, před časem jsem to smazal, protože jsem měl pocit, že je to příliš těžké, ale teď je to snadné. Grafika je naprosto v pořádku, ale učitel je trochu krátký a zdá se uspěchaný, aby byl upřímný. Něco jako falešná chůva od šéfa baby, mám pocit, že tohle nebylo vůbec aktualizováno, ne jako bychom ji zabíjeli nebo tak něco! Ale celkově je to fajn...
Hra je opravdu dobrá ale je tam jeden zatrhl který mě dost štve a to je ten že já jsem dohrála první epizodu a chci ji hrát ale na tu druhou epizodu chce peníze takže dávám 3 hvězdy ale jen proto protože mě ta hra baví
příšerná hra není ani děsivá a když se pokusím spustit tak to nejde. Nesnáším to. první minutu, co jsem hrál, jsem si myslel, že je to na hovno. dobře, že jsem našel babičku. ještě lépe. hraj si na babičku lépe.👌👌
Podle mne je to 7 prus plotoze byh to jinak nemoh hrad. Ale vztiny needlei se leknu a umzu protože nemám energwtecikej nápoj. Proto dávám jednu hvězdu ku plotoze se boim. A vi co to hejtuate tak k vam psijedu domu a vi tomu date 6 hvwducek
Kravina
Introduction of the electricity transmission system in interactive 3D reality. ; Developer: Simopt ; App Size: 29M ; Release Date: Jul 19, 2019 ; Price: Free.
👌👌
Scary Teacher 3D - Apk AMP